Kylpyhuoneremontti kerralla kuntoon

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti Turussa ja lähialueilla Exto Rakennuspalvelut Oy:ltä. Panostamme laatuun sekä ammattimaiseen osaamiseen ja meillä on myös VTT:n märkätilasertifikaatti. Toteutamme kaikenlaiset kylpyhuoneremontit tilaan kuin tilaan käden käänteessä. Saat kauttamme remontointiin liittyvät suunnittelutyöt, vesieristykset, asbestipurut ja asbestikartoitukset, LVI- ja sähkötyöt sekä monipuoliset huoneistoremontitkeittiö-, ulko- ja kylpyhuoneremontit.

Olemme siis täyden palvelun remontoinnin ammattilainen ja toimimme arvojemme mukaisesti rehellisesti ja joustavasti. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti Turku ja sen lähialueet kuten Naantali, Raisio, Paimio, Kaarina, Salo ja muut ympäryskunnat. Meidän kautta saat taatusti osaavan ja pätevän työporukan remonttihommiin!

Katso kuvia toteutuneista remonteista »

Mitä kylpyhuoneremonttiin sisältyy?

  • Tutustumiskäynti – Tulemme paikan päälle tutustumaan remontoitavaan tilaan.
  • Suunnittelutyöt – Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja toiveita ”tarkalla korvalla” ja teemme kylpyhuoneremontin suunnittelutyöt huolellisesti.
  • Kirjalliset tarjoukset ja sopimukset – Toimimme rehellisesti noudattaen yhdessä sovittuja sopimuksia.
  • Lupa-asiat – Selvitämme tarkasti, mitä lupia remonttikohde tarvitsee ja haemme ne puolestanne.
  • Siivous- ja kierrätystyöt – Huolehdimme kylpyhuoneen siisteydestä koko remontin ajan ja kierrätämme syntyneen jätteen asianmukaisesti.
  • Remonttityö – Sovittu kylpyhuoneremontointi tehdään lukkoon lyödyn aikataulun ja budjetin mukaisesti.
  • Lopputarkastus – Ammattilaisemme tarkastavat yhdessä asiakkaan kanssa työn lopputuloksen ja laadun.

Teemme kaikki kylpyhuoneremontin työvaiheet korkeatasoisesti ja tarkasti, kuten tekisimme itsellemme. Meillä onkin jo satoja tyytyväisiä kylpyhuoneremonttien asiakkaita Turun seudulla. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja voit olla varma, että saat rahoillesi vastinetta!

Panostamme jokaiseen remonttiin yksityiskohtaisesti

Meillä ei ole tapana hätiköidä tai tehdä töitä puoliteholla. Suhtaudumme jokaisen kylpyhuoneremonttiin aidolla mielenkiinnolla. Keskustelemme asiakkaan kanssa ensin yhdessä mahdollisista remonttitarpeista ja käymme paikan päällä tutustumassa kohteeseen. Konsultoimme asiakasta ja päätämme yhdessä remonttiaikatauluista ja budjetista. Hoidamme suunnitelmat, tarjoukset, sopimukset ja lupa-asiat kerralla kuntoon. Lisäksi pidämme kylpyhuoneremontin aikana asiakkaan jatkuvasti ajan tasalla remontin etenemisestä. Kun  kylpyhuoneremontti on valmistunut, siivoamme, kierrätämme ja suoritamme lopputarkastuksen remontoituun tilaan.

VTT:n märkätilasertifikaatti takaa onnistuneen kylpyhuoneremontin

Olemme alallamme pidetty ja kysytty ammattilainen. Meiltä löytyy VTT:n sertifikaatti, mikä takaa ammattitaitoisen remontoinnin märkätiloissa. Remontoimme kylpyhuoneesi myös tarvittaessa avaimet käteen – periaatteella. Osaamisemme on huippuluokkaa ja kokemusta löytyy lähes kaikenlaisista ja kaiken kokoisista märkätiloista.

Meiltä kokeneet ammattilaiset sekä laadukkaat työkalut, koneet ja materiaalit

Panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja työviihtyvyyteen. Meillä on käytössä alan parhaat työkalut ja materiaalit. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista palvelua ja osaamista liittyen kaiken kirjaviin remontteihin. Päätoimialuettamme on Turku ja sen lähikunnat. Olipa kyseessä pieni tai suuri remontti, me tiedämme mitä teemme. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja toteutetaan yhdessä kylpyhuonesuunnitelmistasi totta. Tilaa kylpyhuoneremontti jo tänään!

Exto Rakennuspalvelut Oy tekee kaiken puolestasi korkeatasoisesti sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Suunnitellaan teille kylpyhuoneremontti, ota yhteyttä >>