Taloyhtiöt

Tarjoamme taloyhtiöille kaikki remontointipalvelut. Toteutamme esimerkiksi vesivahinkokorjaukset VTT:N märkätilasertifikaatilla, pihakorjaukset, maalaus- ja huoltotyöt sisällä ja ulkona.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kaipaako kylpyhuoneesi tai saunasi remonttia? Toteutamme vaativatkin märkätilojen remontit huolella ja aikataulussa. Omaamme VTT:N märkätilasertifikaatin joka on tae luotettavasta ja osaavasta märkätilojen remontoinnista.

Lue lisää: Kylpyhuoneremontti »

Huoneistoremontit

Huoneistojen sisätilaremontit ovat ominta alaamme. Teemme tapetoinnit, maalaukset, kaluste- ja lattia-asennukset sekä muut pienemmät remontit nopeasti ja huolella.

Lue lisää: Huoneistoremontti »

Keittöremontit

Oletko päivittämässä keittiötäsi modernimmaksi? Toimivan keittiön suunnittelussa kannattaa pyytää ammattiapua. Kokeneet asentajamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun sekä toteuttavat asennuksen. Kysy lisää!

Ulkoremontit

Kun talon ulkoverhous tai maali on tullut tiensä päähän, kannattaa se uusia mahdollisimman pian suurempien ongelmien välttämiseksi. Uusimme pinnat luotettavalla tavalla jonka jälkeen ne kestävät taas vuosia. Rakennamme myös terassit ja teemme muutkin korjaus- ja huoltotyöt.

Teemme kaikki kodin remontointityöt vankalla ammattitaidolla. Remontin suunnittelu on aina asiakaslähtöistä ja tarjoamme tietomme ja taitomme sinun käyttöösi parhaimman lopputuloksen varmistamiseksi. Toteutamme työt vuosien tuomalla kokemuksella. On kohteesi sitten iso tai pieni niin meiltä löytyy kattava ratkaisu juuri sinun tarpeillesi. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointi.

Remonttiin sisältyy:

  • Asiantunteva suunnittelu (yhdessä asiakkaan kanssa)
  • Kirjallinen tarjous ja sopimus
  • Tarvittavat kulkuväyliensuojaukset ja muut pölysuojaustyöt
  • Purkutyön ja jätteen välittömän kierrätyksen
  • Sovitun remonttisuorituksen sopimuksen mukaan
  • Lopputarkastus

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!