Skip to main content

Taloyhtiöt

Tarjoamme taloyhtiöille kaikki remontointipalvelut. Toteutamme esimerkiksi vesivahinkokorjaukset VTT:n märkätilasertifikaatilla sekä pihakorjaukset, maalaus- ja huoltotyöt sisällä ja ulkona.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kaipaako kylpyhuoneesi tai saunasi remonttia? Toteutamme vaativatkin märkätilojen remontit huolella ja aikataulussa. Meillä on VTT:n märkätilasertifikaatti, joka on tae luotettavasta ja osaavasta märkätilojen remontoinnista.

Lue lisää: Kylpyhuoneremontti Turku »

Huoneistoremontit

Huoneistojen sisätilaremontit ovat ominta alaamme. Teemme tapetoinnit, maalaukset, kaluste- ja lattia-asennukset sekä muut pienemmät remontit nopeasti ja huolella.

Lue lisää: Huoneistoremontti »

Keittöremontit

Oletko päivittämässä keittiötäsi modernimmaksi? Toimivan keittiön suunnittelussa kannattaa pyytää ammattiapua. Kokeneet asentajamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun ja toteuttavat asennuksen. Kysy lisää!

Ulkoremontit

Kun talon ulkoverhous tai maali on tullut tiensä päähän, kannattaa se uusia mahdollisimman pian suurempien ongelmien välttämiseksi. Uusimme pinnat luotettavalla tavalla, jonka jälkeen ne kestävät taas vuosia. Rakennamme myös terassit ja teemme kaikki tarvittavat korjaus- ja huoltotyöt.

Teemme kaikki kodin remontointityöt vankalla ammattitaidolla. Remontin suunnittelu on aina asiakaslähtöistä. Saat käyttöösi tietomme ja taitomme parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Toteutamme työt vuosien tuomalla kokemuksella. On kohteesi sitten iso tai pieni, meiltä löytyy kattava ratkaisu juuri sinun tarpeeseesi. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointi.

Remonttiin sisältyy:

  • Asiantunteva suunnittelu (yhdessä asiakkaan kanssa)
  • Kirjallinen tarjous ja sopimus
  • Tarvittavat kulkuväylien suojaukset ja muut pölysuojaustyöt
  • Purkutyöt ja jätteen kierrätys
  • Remonttisuoritus sopimuksen mukaan
  • Lopputarkastus

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!