Skip to main content

Asbestikartoitus ammattitaidolla – asbestikartoitus Turku ja lähialueet

Tilaa asbestikartoitus Turussa sekä lähialueilla EXTO:lta! Kaikkiin ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin on teetettävä asbestikartoitus remontin yhteydessä. Kartoitus suoritetaan remontin kohteena olevassa tilassa, esimerkiksi kylpyhuoneessa tai keittiössä, ennen remontin aloittamista. EXTO Rakennuspalvelut suorittaa asbestimittauksia pääasiassa yksityisille kuluttajille ja omakotitaloasujille alueella Turku ja lähikunnat kuten Kaarina, Raisio, Naantali, Paimio ja muut vastaavat. Varmista rakennuksen ja työmiesten turvallisuus ennen remontin aloittamista.

Ota yhteyttä ja tilaa kartoitus!

Älä leiki terveytesi kanssa – teetä asbestikartoitus ammattilaisella

Asbestikartoitus on laissa määrätty ja määritelty. Kaikki asbestityöt vaativat luvan ja ne on syytä jättää koulutettujen ammattilaisten käsiin. Alan ammattilaiset huolehtivat asianmukaisista varusteista ja työvälineistä; asbestipöly on vaarallista ainetta, joka läpäisee normaalit hengityssuojaimet ja suodattimet. Osaavissa käsissä asbestikartoitus on turvallinen ja nopea toimenpide, joka varmistaa ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin remontin aikana ja sen jälkeen.

Asbestimittaus on nopea ja edullinen

Ammattilaisen tekemä asbestikartoitus sujuu nopeasti ja mutkattomasti. Otamme näytteen kartoitettavasta kohteesta, seinästä tai lattiasta, joka pitää sisällään poikkileikkauksen rakenteen sisällöstä: laattaa, sauma-ainetta, laastia, tasoitetta ynnä muuta. Kukin rakennusaine analysoidaan erikseen ja mittauksen tulokset valmistuvat normaalisti 2-3 päivässä kartoituksen jälkeen.

EXTO rakennuspalvelut tarjoaa asbestikartoituksen Turun seudulla. Olemme pieni ja joustava toimija, joten pystymme reagoimaan yhteydenottoihin ja suorittamaan kartoituksia hyvinkin nopealla aikataululla.

Pyydä meidät kartoituskäynnille!

Purkutyöt ja asbestinpoisto

Suoritamme asbestikartoitusten ja mittausten lisäksi myös asbestipurku ja -poistotöitä. Kun kohteen rakenteissa ilmenee poistettavaa asbestia, suoritamme työn turvallisesti ja joutuisasti; erityisesti lattian muovimatoissa ja välitilanlaatoituksissa saattaa esiintyä asbestia. Kun asbestia sisältävää rakennetta puretaan, on huolehdittava tarkasti suojauksesta ja asianmukaisista turvallisista työtavoista. On huolehdittava, että asbestipöly ei pääse karkaamaan huoneilmaan tai ympäristöön.

Asbestipurun laajuus ja tarve selvitetään kartoituksessa. Erityisesti LVI-remonttien yhteydessä saattaa olla tarvetta asbestipurulle ja -poistolle.

Hoidamme asbestinpoiston alusta loppuun, kartoituksesta ja suunnittelusta kohteen suojaukseen ja jätteen kierrätykseen. Kuljetamme asbestia sisältävät materiaalit pois kohteesta asianmukaiseen loppusijoituspaikkaan.

Ota yhteyttä!

Miksi asbesti on vaarallista terveydelle?

Asbestia sisältävät huonokuntoiset ja rikkoutuneet materiaalit voivat levittää ilmaan asbestipölyä, joka kulkeutuu keuhkoihin hengitysteiden kautta. Asbestipöly altistaa muun muassa keuhkosyövälle ja asbestoosille. Suomessa asbestipöly on työperäisten kuolemien merkittävin aiheuttaja.

Lyhytaikainenkin altistuminen voi olla terveydelle erittäin vaarallista: kun asbestikuidut kerran pääsevät elimistöön, ne eivät sieltä poistu. Sairastumisen riski kasvaa pitkäaikaisen altistuksen myötä. Asbestin kanssa ei kannata leikkiä – jätä asbestikartoitus ja purkutyöt ammattilaiselle!

Tilaa asbestikartoitus alan kokeneelta ammattilaiselta

Suoritamme asbestikartoitukset, purku- ja remonttityöt alueella Turku ja lähikunnat nopeasti ja joustavasti. Työmme jälki on erinomaista ja hinta-laatusuhteemme hyvä. Vaikka yrityksenä olemme nuori, kokemusta alalta löytyy jo yli 15 vuoden ajalta. Tutustu myös kylpyhuone- ja huoneistoremonttipalveluihimme!

Kysy lisää tai pyydä tarjous
040 534 3698
ville.ranki@exto.fi