Skip to main content

Kokonaisvaltaiset ja korkeatasoiset huoneistoremontit

Exto Rakennuspalvelut Oy tarjoaa monipuolisia remonttipalveluita aikataulujesi mukaisesti. Remontoimme ja suunnittelemme tarvittaessa remonttikohteet myös avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme kattavan arsenaalin palveluita: LVI- ja sähkötyöt, vesieristykset, asbestipurkutyöt ja -kartoitukset, kalustus- ja sisustussuunnitelmat sekä kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit. Toteutamme remontit pääsääntöisesti toiminta-alueella Turku ja sen lähiseutu, mutta tulemme sopimuksen mukaan myös muualle Suomeen!

Oli remonttitarpeen laajuus mikä tahansa, Exto Rakennuspalvelut Oy remontoi sen ammattimaisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Satsaamme asiakaslähtöiseen palveluun ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja budjetista. Jätä siis kaikki kotisi remonttia kaipaavat tilat meidän huoleksemme ja me toteutamme suunnitelmistasi totta.

Tutustu toteutettuihin kohteisiin >>

Huoneistoremontti Turku – Mitä palveluun sisältyy?

  • Kirjallinen tarjous ja sopimus – Panostamme siihen mitä lupaamme ja teemme kaiken kirjallisesti asiakkaan parhaaksi.
  • Pölysuojaukset – Suojaamme mm. kulkuväylät ja niiden ympäristöt huolellisesti.
  • Suunnittelutyöt – Tulemme jokaiseen kohteeseen tutustumaan ja suunnittelemme tarkasti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiset remonttiratkaisut.
  • Lupa-asiat – Hoidamme myös tarvittavat lupa-asiat kerralla kuntoon.
  • Remonttikohteen siivous- ja kierrätystyöt – Huolehdimme siitä, että tila pysyy siistinä ja turvallisena koko remontin ajan.
  • Remonttisuoritus – Teemme sen minkä lupaamme ammattimaisesti sovittuja aikatauluja kunnioittaen.
  • Lopputarkastus – Lopuksi tutkimme vielä tilan ja varmistamme, että kohteessa on kaikki, kuten on sovittu.

Tätä kaikkea on ammattimaisesti ja korkeatasoisesti toteutettu huoneistoremontti. Älä siis epäröi olla yhteydessä Turussa toimivan Exto Rakennuspalvelut Oy:n mukavaan ja osaavaan henkilökuntaan!

Pyydä tarjous huoneistoremontista »

Huoneisto kannattaa remontoida säännöllisin väliajoin

Mikään huoneisto ei kestä ikuisesti. Huoneistoa kannattaa päivittää ja remontoida tasaiseen tahtiin. Huoneistoremontin myötä asunnon arvo nousee ja asumisviihtyvyys paranee. Pikkuhiljaa suoritettavat remonttitarpeet tulevat loppupeleissä halvemmaksi kuin kertarysäyksellä tehtävät remontit samanaikaisesti. Paikat pysyvät kunnossa ja remontoidussa huoneistossa on sekä turvallista että mukava asua jatkuvasti.

Älä siis jätä kaikkia huolto- ja remonttitoimenpiteitä tulevaisuuteen vaan ennakoi hyvissä ajoin. Näin säästyt tulevaisuudessa monelta vaivalta. Valitse tekijäksi Turussa toimiva kokenut ammattilainen!

Exto Rakennuspalvelut Oy:n kautta monipuoliset remonttityöt kattavasti

Exto Rakennuspalvelut Oy remontoi huolella kaikenlaiset remonttikohteet ja toteuttaa pienet huoltotyöt osaavalla otteella. Toimenkuvaamme kuuluvat niin tapetointi-, maalaus- kuin asennustyöt sekä keittiö-, sauna-, kylpyhuone- ja ulkoremontit toiveidesi mukaisesti. Lisäksi teemme vesivahinkokorjaukset VTT:n märkätilasertifikaatilla. Muista myös hyödyntää mahdollisuutesi kotitalousvähennykseen!

Laaja ja kattava asiakaskuntamme kertoo onnistuneista huoneistoremonteista

Meillä on asiakkaita laidasta laitaan. Yritykset, taloyhtiöt ja yksityiset asiakkaat kuuluvat kaikki laajaan asiakaskuntaamme. Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita Turun seudulla niin huoneistoremonteista kuin muistakin remonttitöistä. Panostamme asiakaslähtöisyyteen, kustannustehokkuuteen ja rehellisyyteen. Meidän kautta saat ammattitaitoiset työmiehet toteuttamaan huoneistosi pienet tai suuret remonttityöt.

Kutsu meidän tutustumiskäynnille ja tehdään huoneistostasi unelmiasi vastaava kokonaisuus!

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan lisää >>