Skip to main content


Asbestipurku Turku – Exto Rakennuspalvelut Oy:n kautta asbestityöt kattavasti ja ammattitaitoisesti

Exto Rakennuspalvelut Oy on monipuolinen rakennusalan ammattilainen, ja meidän kauttamme saat kaiken kattavat remonttipalvelut. Valikoimiimme kuuluvat LVI- ja sähkötyöt, kalustus- ja sisustussuunnittelupalvelut, vesieristykset ja asbestipurku ja -poisto ym. Toimialueemme on pääsääntöisesti Turku ja sen lähialueet, mutta tulemme tarvittaessa myös pääalueen ulkopuolelle. Teemme tarkat laskelmat remonttikustannuksista sekä aikatauluista ja noudatamme niitä tarkasti. Asiakkaamme saavat tarvittaessa remonttipalvelumme myös avaimet käteen -periaatteella. Esimerkiksi asbestin kartoitus ja -purku toteutetaan korkeatasoisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Asbestin määrä kartoitetaan jo remontin suunnitteluvaiheessa

Asbestipurku ja -kartoitus on lain mukaan pakollista tehdä ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa ja taloyhtiöissä, kun tilassa suunnitellaan tehtävän remonttia. Exto Rakennuspalvelut Oy:ssa on alansa kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia töissä. Me tulemme paikan päälle arvioimaan remonttikohteen ja otamme samalla tarvittavat asbestinäytteet. Näytteet lähetetään analysoitavaksi Helsinkiin, ja vasta tulosten valmistumisen jälkeen remontti voidaan aloittaa lain vaatimalla tavalla.

Meillä on käytössämme asbestipurkutöihin sopivat suojavarusteet, työkalut ja ammattitaito. Erityisen tärkeää on saada asbestipöly hallintaan ja estää sen leviäminen sisäilmaan. Asbestisaneerauksen laajuus ja kustannukset selviävät kartoituksen yhteydessä. Asbestipurun jälkeen tilassa suoritetaan vielä tarkat mittaukset ja puhtaiden mittaustulosten jälkeen tilaa on taas turvallista käyttää. Asbestipurku on turvallinen ja kannattava toimenpide, kun sen hoitaa alansa ammattilainen.

Asbestipurku Turku – Mitä palvelu sisältää?

  • Asbestin kartoitus – Asbestikartoitus tehdään remontin suunnitteluvaiheessa lain määräämällä tavalla.
  • Suunnittelutyöt asiakasta kuunnellen – Kuuntelemme tarkkaan asiakkaan toiveet ja tarpeet.
  • Kirjallinen tarjous ja sopimus – Toimintamme perustuu lujaan luottamukseen ja kirjallisiin dokumentteihin.
  • Ammattilaiset oikeanlaisilla työvälineillä – Asbestin purkaminen on luvanvaraista toimintaa. Meillä on käytössämme pätevä henkilökunta ja laadukkaat työvälineet.
  • Pölysuojaukset ja lupa-asiat – Hoidamme luvat kuntoon ja suojaamme tilat oikeilla suojavälineillä.
  • Lisäpalvelut – Työsuoritteiden lisäksi toteutamme tilaan myös sovitut lisäpalvelut, kuten kokonaisvaltaiset kylpyhuone- ja keittiöremontit.
  • Kierrätys ja siivous – Kierrätämme vaarallisen jätteen oikeaoppisesti ja huolehdimme, että tilasta tulee taas siisti jäljiltämme.
  • Lopputarkastus ja mittaustyöt – Suoritamme tilaan lopputarkastuksen ja mittaukset ammattilaisen toimesta.

Mitä asbesti oikeasti on ja mitä se aiheuttaa?

Asbesti on kuitumaista silikaattimineraalia. Menneinä vuosina asbestia on käytetty runsaasti sen palonesto-ominaisuuksien takia. Asbestia löytyy paljon esimerkiksi vanhojen rakennusten lattioista, seinistä, kylpyhuoneista, liimoista, maaleista, eristeistä ja monesta muusta materiaalista. Asbesti on terveydelle erittäin vaarallista. Rikkoutuessaan asbestimateriaali levittää ympäristöönsä vaarallista asbestipölyä, joka aiheuttaa syöpää. Hyväkuntoiset asbestirakenteet ja materiaalit eivät kuitenkaan aiheuta turvallisuus- tai  terveysongelmia. Vaarallisuuden takia asbestipurku ja sen kartoitustyöt on tärkeää toteuttaa yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Exto Rakennuspalvelut Oy:n kautta asbestipurku ja muut remonttityöt alusta loppuun asti ammattitaitoisesti

Meidän kautta saat asbestipurku-, suunnittelu- ja remonttipalvelut kattavasti Turussa ja lähialueilla. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme lisää mm. asbestista ja sen tuomista haasteista. Me tiedämme mitä teemme ja hoidamme sovitut asiat kerralla kuntoon sanojemme mukaisesti. Tutustu myös huoneistoremontti- ja kylpyhuoneremonttipalveluihimme.

Ota yhteyttä ja soita 040 534 3698!